Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Bisiklet Tutkunları AKRA Gran Fondo Antalya'da Buluştu

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,712
56,849
113
1714380250377.png

AKRA Hotels ana sponsorluğunda AG Tohum desteği ile bu sene 6'ncı kez gerçekleştirilen AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum, bisiklet tutkunlarını Kemer'in eşsiz manzarasında bir araya getirdi.

"Mavi ve Yeşil'in bir parçası ol" sloganı ile gerçekleşen organizasyon Fraport TAV Antalya Havalimanı, Corendon Airlines ve Diana Travel'in co-sponsorluğunda düzenlendi. Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kemer'deki yarışa 580 sporcu katıldı.
Argeus Travel & Events ve Yedi İletişim tarafından organize edilen ve T.C. Antalya Valiliği, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Bisiklet Federasyonu, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kemer Belediyesi ve Konyaaltı Belediyesi, Yaşam Hastaneleri, Ceysu, Salcano, Paloma Hotels, Antalya Akvaryum, Shimano, Zemzem Turizm ve Olympos Teleferik katkılarıyla düzenlenen yarış bisiklet tutkunlarını buluşturdu. 2018 yılından bu yana amatör yol bisikletçileri doğal güzelliklerin içinde buluşturan AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum, kıyasıya mücadelelere sahne oldu. 98K ve 49K'lık 2 ayrı parkurdan oluşan organizasyon, renkli görüntülere sahne oldu.

Kemer Olbia Parkı'ndaki startı; Antalya Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer ilçe Jandarma Komutanı Ömer Seyhan, İl Gençlik ve Spor Müdürü Yavuz Gürhan, BHM Otelcilik Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Barut, BHM Otelcilik Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ramiz Barut, AKRA Hotel Kemer Genel Müdürü Asım Kıpçak, Yaşam Hastaneleri Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Özkan ve Akdeniz Reklamcılar Derneği Başkanı Fulya Sarman verdi.

Ödüller Verildi

AKRA Gran Fondo'da dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Yarışta 98K, 49K ve Tandem kategorilerinde dereceye giren sporculara ödüllerini; Antalya Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Antalya Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Cumhur Gözetici, Kemer ilçe Jandarma Komutanı Ömer Seyhan, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Antalya Tanıtım Vakfı Başkanı Yeliz Gül Ege, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Dinçer Sarıkaya, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Yönetim Kurulu adına Levent Yenigün, Akdeniz Reklamcılar Derneği Başkanı Fulya Sarman, BHM Otelcilik Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ramiz Barut, Kemer Akra Hotel Genel Müdürü Asım Kıpçak, Fraport TAV Antalya Airport Genel Müdürü Deniz Varol, Yaşam Hastaneleri Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Özkan, Corendon Airlines Kurumsal İletişim Uzmanı Osman Tuğral takdim etti.
 
Üst